Klik op de foto om deze te vergroten.  /  Klik on the picture to enlarge.

Tearaways Jolene "Peanut"

Peanut is een Australian Shepherd Red Merle teefje. Ze is HD-Aen ED goedgekeurd.

MDR-1 +/+  Ecvo goedgekeurd  tot 27 juni 2019.  Caterac vrij.  HSF4 vrij. Peanut heeft een volledige staart. 

Peanut is een enthousiaste lieve meid, die erg aanhankelijk is en erg intelligent.  Ze weet prima duidelijk te maken wat ze wil en is erg gericht op de baas.  Ze is een enigzins dominante dame, die als het te spannend word toch bescherming zoekt bij de baas.  Peanut heeft in 2017  haar eerste nestje met Popcorn gekregen.  Wat geresulteerd heeft in een prachtig nestje van 7 pupjes.  3 Red-merle teefjes 2 Red-merle reutjes en 2 Red-tri teefjes.  Inmiddels heeft Peanut in 2020  haar 2e nestje van Popcorn gekregen en wederom 7 prachtige puppies waarvan ook weer 5 red-merle  (4 teefjes en 1 reutje) en 2 red-tri (1 teefje en 1 reutje). 

Cupid TwinkleStars Galaxy "Phoebe"

Phoebe is het enige teefje uit het nestje Bubblegum x Legacy's Remington Steele en geboren op 18 december 2019 .  Phoebe is caterac/ HSF4, DM, CEA_CH, Brachbury, prcd PRA, , CMR1.  vrij door ouders. Deze lieve Red-tri meid is heel zachtaardig maar heeft met 4 broertjes ook geleerd om voor zichzelf op te komen. Phoebe is bij de familie Post in Blaricum gaan wonen die mede-eigenaar van Phoebe zijn.  Ook Phoebe zal in de toekomst haar debut maken in het show circuit  en in de voetsporen van haar ouders treden.  

 

Phoebe is the only femaile out of the litter Bubblegum x Legacy's Remington Steele and born on december 18th 2019. This sweet little Red-tri girl is very easy going but learned with 4 brothers to stand up for herself.  Phoebe lives with the Post family in Blaricum whom are co-owner of Phoebe.  Phoebe will also in the future make her debut in the show circuit en follow in the footsteps of her parents.