Reactie plaatsen

Reacties

Frans en José Kerkhof
3 jaar geleden

Hoi hoi
IK heb geprobeerd om jou facebook pagina te vinden maar dit lukt niet.
Zal wel iets verkeerd doen denk ik'
Kun je mij het goede adres sturen?
Gr. Frans en José

Yvonne van saase
4 jaar geleden

Goedemiddag. Ik zie dat jullie eind 2018een nestje gepland hebben. Wij hebben zelf een australian shepherd red merle van 2 1/2 . En willen er graag nog een bij. Kunnen wij. Isschien een keer komen kennismaken! Wij wonen in de zilk en hebben een zusje in hazerswoude dorp wonen. Ik heb een mail gestuurd maar die komt terug.

TwinkleStars Galaxy
4 jaar geleden

Hey Yvonne,

Ik heb je zojuist gemaild. Ik hoop dat de mail wel aankomt, zo niet kijk dan even bij de contactgegevens daar staat ook mijn telefoonnr. bij.

Met vriendelijke groet,

Zeliha Thomas
TwonkleStars Galaxy Australian Shepherds

henk binnendijk
4 jaar geleden

henkbinnendijk9@gmail is mijn e-mailadres.

TwinkleStars Galaxy
5 jaar geleden

Beste Henk Binnendijk,

Wat een leuk bericht op mijn site van je. En natuurlijk ben ook ik bereid om mijn kennis over te dragen in de dorpsgemeenschap waar mogelijk, maar heb eerlijk gezegd nog geen idee hoe dat te doen. En zou je kennis en ervaring in deze zeer op prijs stellen. Blij dat ik de leegte heb kunnen vullen die is gevallen na het vertrek van de Huskey Kennel, en ik hoop dat ik met mijn honden een bijdrage kan leverne. Helaas heb ik geen wijze om contact met je op te nemen omdat ik geen email adres van je om je te contacten. Dus als je een mailtje stuurt naar info@twinklestarsgalaxyaustralinashepherds.com dan zal ik je terug contacteren zodat we e.e.a. kunnen doorspreken.
Met vriendelijek groet,
Zeliha A. Thomas
TwinkleStars Galaxy Australian Shepherds